Gjeni mundësi të shkëlqyera pune

Arsimimi

I Së Ardhmës...

"Të kesh një gjuhë tjetër do të thotë të kesh një shpirt të dytë.".

Fillo Tani
hero
shape
shape
About

JETO DHE PUNO

NE GJERMANI.

Tregu aktual gjerman I punës ofron mundësi të shkëlqyera për të arritur një karrierë profesionale dhe një jetë në Gjermani. Punëtoret në Gjermani kanë mundësi të shumta trajnimi dhe mund të specializohen në fusha individuale, gjë që u lejon atyre të zgjedhin fushat e tyre të aktivitetit dhe të bëhen specialist shumë të kualifikuar.

icon

Kurse të Gjuhëve

Me orare fleksibile

icon

Fuqizo të Folurit

Rrit Kreativitetin tënd

  • Mjedisi ynë unik mësimor nxit rritjen e njohurive në shumë fusha.
  • Zbuloni talentin tuaja të brendshëm
Më Shumë
shapes
shapes
shapes
icon

Ndiq Kurset Online

Ne Ofrojmë Kurset më të Mira të Gjuhës

Mëso me neAbout
Numri i Nxënësve
avater
avater
avater
avater
67+

Çfarë ofrojmë ne?

Kurset e gjuhëve në qendrës tonë ofrohen nga niveli fillestar A1 deri në nivelin më të avancuar C2 me metodat më të fundit bashkëkohore.

  • Provimi i nivelit B2

    Duke ndjekur kursin e gjuhës do të mund të kaloni provimin

  • Çertifikatat online

    të cilat mund t'ua shfaqni punëdhënësve potencialë për mundësi më të mira pune.

Mëso më shumë
shapes

Rrugëtimi juaj me NE

process

Përqafoni pasionin tuaj
për të Mësuar

Sqarimi i kritereve dhe nënshkrimi i dokumentacionit ndërmjet kompanisë sonë dhe të interesuarve (autorizimi, konfirmimi i rregullores së privatësisë për kursin e gjuhës)

process

Mësoni në mënyrë
Efektive

Standartet tona në të mësuarit e aftësojnë studentin jo vetëm ne gjuhën përkatëse por edhe ne fusha të tjera.

process

Ndërto karrierë
Profesionale

Mësimi i gjermanishtes do t'ju vendosë në tregun gjerman të punës, i cili ofron mundësi të shkëlqyera për të arritur një karrierë profesionale dhe një jetë në Gjermani..

shapes
shapes
Aftësohu

Mëso në Kursin më të Mirë të Gjuhëve
Përmirëso Aftësitë Tuaja

Mëso me ne
MUNDËSI PUNE

Gjeni Punën më të Mirë &
Përmirësoni Stilin Tuaj të Jetesës

Mëso me ne
Image

Mësoni nga Kursi Ynë

Realizoni Ëndrrën Tuaj

Regjistrohu tani
shapes