Mirëqenia juaj është
Prioriteti ynë

Ejani tek ne dhe zbuloni bukurinë e vërtetë të mjekësisë.

 • Shërbime
  higjienike
 • Përkujdesje
  intensive
 • Shërbime të
  ambulancës
 • Trajtime
  shëndetësore


300

Klient të lumtur

20

Doktor Profesional

7

Ambulanca

150

Dhoma

- Shërbimet -

Disa nga shërbimet
tona!

Prej kujdesjes higjienike si:

 • Larje të pjesshme - ose të plotë të trupit.
 • Larje dhe krehje të flokëve.
 • Përgaditja e ushqimit.
 • Trajtimi i syve , hundës dhe veshve.
 • Trajtimi i gojës , dhëmbeve , dhe protezave.
Më shumëDeri tek shërbimet spitalore si:

 • Transferimi me mjete të veqanta.
 • Trajnimi i lëvizjeve me aparate terapie.
 • Organizimi dhe dhënia e medikamenteve sipas recetave mjekësore.
 • Kontrolli i vlerave vitale sipas rekomandimeve mjekësore.
 • Përdorimi dhe trajtimi me aparatura mjekësore.
Më shumë

Kurdo që duhet arti i Mjekësisë, ka edhe dashuri për Njerëzimin.

Hipokrati

Çfarë ofrojmë ne?

Ne jemi ndryshe nga qendrat tjera të kontrollit shëndetësor. Synimi ynë është t'ju magjepsim me trajtim të jashtëzakonshëm.

Kujdes intenziv

Këshilla mjekësore

Trajtime të sëmundjeve

Shërbimet emergjente

Receta mjekësore

Shërbime ortopedike

Analiza të ndryshme.

Shërbime të zemrës

- Komente -

Lexoni se çfarë kanë thënë pacientët tanë
të kaluar për qendrën tonë.

Nga sistemi i takimeve telefonike e deri te vizita te mjeku i përgjithshëm, përvoja ime ka qenë e përsosur. I gjithë ekipi nga recepsioni, telefoni dhe stafi infermieror janë të sjellshëm, të plotë dhe të gëzuar, gjë që në vetvete është e rehatshme.

Hana Berisha

Kujdesi mjekësor për mendimin tim duhet të jetë një nga më të mirat në zonë. Nuk e kam pasur kurrë problem të shkoj te mjeku apo të mirrem vesh nga telefoni. Të gjithë mjekët këtu janë shumë të mirë dhe shumë të vëmendshëm dhe më e rëndësishmja shumë efikas.

Arian Gashi

Unë jam jashtëzakonisht i kënaqur me cilësinë dhe nivelin e kujdesit të marrë nga Qendra Mjekësore jo vetëm për veten time, por edhe për një të afërm të moshuar. pune e shkelqyer

Emine Hasani

Me më shumë se 300 klientë të kënaqur.


shapes