Course Image

Kursi i Matematikës

Përshkrimi

Studimi i matematikës na ndihmon të gjejmë modele dhe strukturë në jetën tonë. Praktikisht, matematika na ndihmon të vendosim një çmim për gjërat, të krijojmë grafikë, të ndërtojmë faqe interneti,dhe në përgjithësi të kuptojmë se si funksionojnë gjërat ose të parashikojmë se si mund të ndryshojnë me kalimin e kohës dhe në kushte të ndryshme.

Çfarë do të mësoni?

Ky kurs trajton të gjitha nivelet e matematikës duke filluar prej matematikës bazë , mbledhjeve e zbritjeve e deri tek matematika e mësuar në fakultete. Materialet bazohen në detyrat shkollore dhe përmes temave qe trajtohen ne shkollë , ne analizojmë në cilat tema keni dobësi , pastaj punojmë dhe ato dobësi i kthejmë ne fuqi. Poashtu ne ofrojmë edhe mësimin e matematikës ne nivele pa marrë parasysh se sa është i aftë nxenësi. Kursi është i strukturuar në atë mënyrë që studenti të mësojë dhe njëkohësisht të sfidohet duke rezultuar ne ngritje të këtyre aftësive.  

Kurrikula e kursit

Ju do të mësoni

  • Të filloni të flisni gjuhën gjermane rrjedhshëm, të saktë gramatikisht, pa mundim dhe me shumë vetbesim.
  • Përmirësoni aftësitë tuaja të dëgjimit dhe të të kuptuarit të anglishtës
  • Jini të sigurt në lidhje me aftësitë tuaja gjermane (nivelet A1, A2, A2+) me shumë praktikë pas çdo mësimi. Kuptoni dhe përdorni shprehjet e njohura të përditshme.
  • Deri në fund të kursit, ju do të ndërtoni dhe zhvilloni aftësitë tuaja praktike të komunikimit në të folurit, shkrimin, lexim anglisht dhe, natyrisht, rrjedhshmërinë dhe gramatikën tuaj.
  • Arrini synimet tuaja të gjuhës gjermane tani dhe në të ardhmen, duke rritur mundësitë tuaja për sukses personal dhe profesional.
Author Image

Ardit Gashi

Ekipi ynë është kompetent për t'ju bërë të mësoni çdo gjë

Add a review

1 2 3 4 5

Image

Mësoni nga Kursi Ynë

Realizoni Ëndrrën Tuaj

Regjistrohu tani
shapes