Course Image

Kursi i Gjuhës Gjermane

Përshkrimi

Ky kurs i gjuhës gjermane i nivelit bazë ju ndihmon të vazhdoni në rrugën tuaj drejt të folurit, dëgjimit, leximit dhe të kuptuarit të gjuhës gjermane. Poashtu përfshin shqiptimin, gramatikën dhe fjalorin dhe ofron një bazë të fortë në këto fusha për t'ju ndihmuar të formoni shprehje bazë, të bëni pyetje dhe të plotësoni nevojat themelore në lidhje me ushqimin.

Çfarë do të mësoni?

Seksioni i parë i kursit shpjegon se si të shqiptohen dhe lexohen fjalët për paratë dhe çmimet. Ne eksplorojmë monedhat kryesore nga e gjithë bota dhe mënyrat e shumta se si mund të emërtoni një kosto të veçantë. Ne demonstrojmë se si të përdorim termat 'sa?' ose 'sa?' për të bërë pyetje themelore në lidhje me ushqimin dhe çmimet. Më pas do t'ju tregojmë se si të kombinoni emrat e numërueshëm dhe të panumërueshëm me këto fraza. Më pas, kursi parashtron termat "ndonjë" dhe "disa" dhe ju mëson se si të përgjigjeni në formën pozitive ose negative. Këto fraza do t'ju ndihmojnë të zhvilloni një bisedë në një dyqan ose treg. Pjesa e fundit e seksionit tonë të gramatikës përshkruan ndajfoljet intensifikuese. Intensifikuesit ndihmojnë në forcimin e kuptimit të një shprehjeje dhe theksojnë një fjalë tjetër dhe përfshijnë fjalë si 'me të vërtetë', 'pra', 'shumë'. 

Kurrikula e kursit

Ju do të mësoni

  • Të filloni të flisni gjuhën gjermane rrjedhshëm, të saktë gramatikisht, pa mundim dhe me shumë vetbesim.
  • Përmirësoni aftësitë tuaja të dëgjimit dhe të të kuptuarit të anglishtës
  • Jini të sigurt në lidhje me aftësitë tuaja gjermane (nivelet A1, A2, A2+) me shumë praktikë pas çdo mësimi. Kuptoni dhe përdorni shprehjet e njohura të përditshme.
  • Deri në fund të kursit, ju do të ndërtoni dhe zhvilloni aftësitë tuaja praktike të komunikimit në të folurit, shkrimin, lexim anglisht dhe, natyrisht, rrjedhshmërinë dhe gramatikën tuaj.
  • Arrini synimet tuaja të gjuhës gjermane tani dhe në të ardhmen, duke rritur mundësitë tuaja për sukses personal dhe profesional.
Author Image

Ardit Gashi

Ekipi ynë është kompetent për t'ju bërë të mësoni çdo gjë

Add a review

1 2 3 4 5

Image

Mësoni nga Kursi Ynë

Realizoni Ëndrrën Tuaj

Regjistrohu tani
shapes