Rreth Nesh

about
about
shape
RRUGËTIMI JUAJ ME NE

Mirë se vini në Platformën
tonë Gjuhësore

Rrugëtimi do t'i ketë këto hapa.

  • Prezantimi ndërmjet kompanisë sonë dhe personave të interesuar
  • Sqarimi i kritereve dhe nënshkrimi i dokumentacionit ndërmjet kompanisë sonë dhe palët e interesuara (autorizim, konfirmim i rregullores së privatësisë për gjuhën kurs)
  • Ndjekja e kursit të gjuhës
  • Përkthimi i dokumenteve të vërtetuara në gjermanisht dhe noterizimi i tyre
  • Përgatitja e njohjes së diplomës gjatë vizitës së kursit të gjuhës
  • Provimi i niveleve përkatëse
Rreth ne

Pyetjet më të Shpeshta

Kurset më të mira online të anglishtes në internet janë ato që ju lejojnë të përparoni dhe të bëheni të qëndrueshëm. Ato ju ndihmojnë të arrini qëllimet tuaja personale dhe të përfitoni sa më shumë nga koha dhe paratë që investoni për të mësuar anglisht. Kursi ynë i anglishtes ka mësues të shkëlqyer me një qasje personale që ju bëjnë të zhvilloni dhe vlerësoni gjuhën.

Nëse qëllimi juaj është të kaloni me sukses testin TOEFL ose TOEIC, të studioni anglisht për një udhëtim ose të flisni anglisht biznesi me vetbesim, atëherë frazat e zakonshme në anglisht shpesh nuk janë të mjaftueshme. Kjo është arsyeja pse ne kemi zhvilluar kurse të përshtatura që ju japin aftësi specifike gjuhësore në një mënyrë praktike. Në këto kurse të specializuara online të anglishtes, me mbështetjen e mësuesve tanë ekspertë, ju do të merrni pikërisht njohuritë që ju nevojiten.

Gjuha angleze është gjuha e shkencës, aviacionit, kompjuterëve, diplomacisë dhe turizmit. Njohja e anglishtes rrit shanset tuaja për të gjetur një punë të mirë në një kompani shumëkombëshe brenda vendit tuaj ose për të gjetur punë jashtë vendit.

Image

Mësoni nga Kursi Ynë

Realizoni Ëndrrën Tuaj

Regjistrohu tani
shapes